Nyhetsbrev säkerhet februari 2023

Nyheter från Ksenia Security

NYHET

Antenn med 5 m kabel

Många av er installatörer har efterfrågat en 4G antenn med en lagom lång antennkabel. Ksenia har hörsammat önskemålet och lanserar nu en antenn med 5 m antennkabel. Det finns sedan tidigare en 4G antenn med 30 cm antennkabel och en med 10 m antennkabel.

Antenn 4G med 5m kabel

Borrskydd till vox-M

NYHET

Borrskydd för siren Vox

Borrskydd för siren VOX. Avsedd för att detektera om någon borrar i siren VOX för att sabotera funktionen i sirenen. Borrskyddet kopplas med en kabel till sirenen vilket ger ett sabotagelarm vid påverkan med en borr eller verktyg.


NYHET

Porttelefon Videx

Videx 4534X-1/M är en porttelefon avsedd att använda tillsammans med larmsystem lares 4.0 eller som en separat porttelefon. Porttelefon Videx är försedd med högtalare, mikrofon, kamera, anropsknapp och integrerad kortläsare. Porttelefonen kan även styras via en mobilapp.


lares 4.0 logo

Utskick lares 4.0

Missa inget viktigt! Signa upp er för att få utskick om lares 4.0

Vi skickar kontinuerligt information om produktnyheter om larmsystem lares 4.0 och när nya funktioner släpps.

Klicka här för att prenumerera på Information om centralapparat lares 4.0 från Ksenia Security. Glöm inte att påminna alla andra på företaget att erhålla denna information.

Prenumerera på Information om centralapparat lares 4.0 från Ksenia Security


NYHET

Branddetektorinterface FA-1

En efterlängtad nyhet! Ett nytt branddetektorinterface för 2-tråds konventionella branddetektorer.

Många av er som har använt Genesis och Firesys kortet har efterfrågat om inte vi kan utveckla en liknande produkt. Därför är vi nu mycket glada över att kunna presentera branddetektorinterface FA-1. FA-1 är avsett för att kunna ansluta alla typer av 2-tråds konventionella branddetektorer till vilken centralappat som helst. FA-1 håller samma formfaktor som expansionskorten auxi, dvs har samma hålbild och passar i samma kapslingar som är avsedda för auxi korten.

Utbildning?

Nu finns det nya datum för utbildning i larmsystem lares 4.0. Och om vädret tillåter så serverar vi våra populära smashade burgare till lunch under utbildningsdagarna.
Våra burgare har blivit en snackis i branschen, så passa på att boka in dig på en utbildning och avnjut en (kanske två) smashade burgare.

Vårt motto är – In Crust We Trust!

Sida för att anmäla er till utbildning:
https://webinar.extronic.se/

Vill du signa upp dig på listan bara för att träffa oss och avnjuta en burgare?
Använd detta formulär:
https://gansub.com/s/UG8z/

Burgar logo
Ksenia 5 Years Warranty

5 års garanti

Sist men inte minst vill vi informera dig om att alla produkter från Ksenia Security köpta efter 1 januari 2022 har 5 års garanti.