Extronic söker personal

Teknisk informatör - belysningsstyrning

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en teknisk informatör/produktspecialist inom belysningsstyrning.

Om dig
Du jobbar förmodligen inom belysning eller fastighetsbranschen med något eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du självgående och en duktig problemlösare samtidigt som du brinner för att hjälpa dina kunder. Du har ett genuint teknikintresse och stimuleras av att befinna dig i teknikens framkant. Ett stort intresse för att lära dig ny teknik och nya applikationer är en förutsättning, du behärskar svenska och engelska språket i både tal och skrift. Prickfri i polisens belastningsregister eftersom vi även är ett säkerhetsföretag. B-körkort är ett krav, då tjänsten består av besök hos kunder.

Arbetsbeskrivning
Du jobbar med att boka och genomföra kundbesök samt presentera och sälja våra produkter. Vi arbetar delvis på ett nytt sätt, för att öka kundnyttan, då vi också konkret hjälper våra kunder i specifika projekt hur de på bästa sätt använder våra produkter, istället för att bara traditionellt informera om våra produkter vid säljbesök. Du är även pedagogisk och tycker om att lära ut ny teknik eftersom vi även håller utbildningar för våra kunder.
Arbetstiderna är månd.-torsd. 08:00-17:00 och fred. 08:00-16:00, arbetsplatsen är förlagd i Skogås (Länna ind.omr), Stockholm.

Om företaget
Extronic Elektronik är sedan 1973 ett marknadsledande företag i branschen. Vi tillverkar och levererar moderna marknadsledande produkter för att styra belysning i alla typer av fastigheter och lokaler på ett sätt som också gör att de ger en kraftfull energieffektivisering.

Vi är ett gäng positiva människor som gillar att arbeta målinriktat, samtidigt som vi har kul på jobbet.

Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Daniel Dahlgren / daniel@extronic.se / 08-609 29 17